Att så lite kan göra så mycket...

Här är det som vanligt fullrulle...
 
Dagny spårar jag på med som vanligt och jag borde vara glad för hon tar upptagen fint nu, hon väljer verkligen att gå åt rätt håll även att det går i rapporttempo....MEN det är jag inte för hon kan ju INTE markera skogspinnarna, hon blåser på i 520 och markerar 3 av 7 eller 2 av 6, jag blir galen och jag tycker vi testat ALLT!! 
 
Det är en sak att man inte tränar men det går vi verkligen men uppenbart så tränar jag fel men -JAG VET JU INTE VAD JAG SKA GÖRA??? Tips TACK!!
 
Sara och jag har varit ute och kört rapport med små tjejorna (Toka och Plinga). Det var ju ett tag sedan eftersom Plinga har varit på sova över hos Martha. Men vi åkte till ett välkänt ställe för flickorna och körde på som att vi inte gjort annat - DUKTIGA TJEJOR!! körde A till D med grundsträcka på ca 600 meter och förlägningar på det så sträcka var totalt 1,3 km. Det vi behöver träna på nu är att ha en skytt på sträckna som dom bara ska blåsa förbi... Vi har såklart kört det när vi har öppet appellplanen men det blir lite annorlunda i skogen!
 
Plinga har dessutom fått köra skydd i söndag och i tisdags, ja jisses vad rolig hon börjar bli - Hon biter ordentligt och håller på att få lära sig att man även ska släppa. Hon är inte riktigt med på det ännu men det kommer och vi tar det lungt och fint!! Härligt att se att när korgen åker på då JÄVLAR är hon som en liten ättrig fluga, hon laddade i tisdags så man blir alldeles glad :) Vi har lite att träna på när det gäller att lämna henne för bevakningen. Hennes mjukhet slår lite igenom och det är jobbigt när matte lämnar - Men det blir bättre och bättre, och jag kan säga att jag uppskattar denna förighet när jag tar ut Sladden på nästa pass för DÅ... Sladdasmannen, han KAN SJÄLV HAN!! Men så roligt det är att köra honom, vilka angrepp jag bara njuter!! 
 
Bevakning i ärm fungerar fint, transporter i ärm lika så och upphopp är han naturligt bara bra på, släppanden är inga problem.. Så nu är det att sakta men säkert få till korgen. Vi kör honom uppbunden och han är lite störd av att ha munkorg på sig men det kommer vi har bara kört 4 pass! 
 
Förutom hund så rullar det på.. Jobbar på och kör runt i min fina Orijen bil, har varit i Göteborg måndag och tisdag och passade på att sova över hos Linda med Gross och det är så MYSIGT tyvärr så har man ju mycket och tjattra om så det blir itne jätte många timmars sömn... Men det gör så mkt att få ha såna mysiga kvällar med mycket te och mycket prat!
 
Tog en tripp ut för att spåra innan jobbet i Kungälv... En tant stegar ut och talar om för mig att här gäller minsann inte allemansrätte och att hon ska Polisanmäla mig om jag inte STICKER, fy vilken ful tant, både tillsättet och till utseende... USCH!! Jag kunde inte låta bli och vara trevligt dryg mot henne och sa att - Ja jag har hört något om att allemansrätten inte gäller här i Kungälv, kan du inte berätta mer om det och då fick jag till svars att jag var en OFÖRSKÄMD flicka. Näe nu sa jag nu är det allt du som är oförskämd och kallar mig för oförskämd... DET ÄR OFÖSKÄMT!! Så arg hon var tanten... 
 
Men det hindrade inte mig från att ta ut Dagny när jag var klart med Plinga i spåret *hahahha* tanten tänkte säga till mig men såg nog Dagnys bistra uppseende - Typ kom så äter jag upp mig för min matte verkar vara arg på dig! 
 
Sprungit en del och i Tisdags efter träningen tänkte jag att jag tar Plinga och åker och springer 5:an... Klockan var 21,30 när jag kom dit och dom släcker 22,00... Jag hinner om jag drar på ordentligt och sagt och gjort Plingao ch jag flög fram kändes det som, jag som är så mörkrädd fattar inte hur jag vågade och dessutom med Plinga med mig??? Men vilken känsla att klara att springa (draghjälp i uppförsbackarna) så fort, säker för att jag var så adrenalinig ;)
 
Känns bra inför Söndag - När vi ska vara med i Nybro på linlöpning, Marta med Plinga, jag med Dagny och Sara med Toka och Sara med sin Rottis vilken det nu blir! Jag kom med en toppen bra idé... Springa sen raka vägen till KOSTA SPA... Vi får väl se vilka som hänger på :)
 
Onsdag var en ledig kväll utan något inplanerat - Trodde jag...Telefonen var urladdad så Sara och jag tränade på och var på väg och skulle sola när jag hittar laddaren i min bil och ser att Sara (Hajax) ringt och messat.... Hjälp vi skulle ju såga märgben som jag fått av Erik Rosander, skit va jobbig när man glömer saker... Styrde bilen hem och då hade finaste Sara och Jens sågat upp alla ben och grejat, vilka goa människor. TUSEN MILJONER KRAMAR!
 
 
 
 
Ha en härlig dag!
Anna 

Klubbmästare i Lydnad 2012

Inga-Plinga och jag har blivit klubbmästare i lydnad 2012 på Växjö Bk - Skoj när det går bra!!
 
I lördags hade vi KM på klubben, vi började med samling kl 10,00 för att köra brukset - I år kördes det i appellklass spår för att så många som möjligt skulle ha en chans att kunna vara med! 5 st kom till start... 
 
Jag tog inte mitt säkraste kort - Utan jag tog Sladden, tyckte det var ett perfekt tillfälle och se hur vi ligger till inför tävling... Jag vet att vi itne är riktigt färdiga men kul att testa av!! 
 
Man kan säga att det inte började så bra... 0 på spåret, vi kom bara till 1 a pinne sen var det över!! Vi hade en herr och fru med hund som var ute och vandrade i vårat spår! Dom lyckades verkligen pricka in båda vinklarna för att sedan gå tillbaks i upptaget :( Det bev helt enkelt för svårt för Sladden... Han vinglade iväg och råkade på 1:a pinnen men sen var det kört... 
 
Vi bestämde oss för att köra på, det är bra träning :) 
 
9 på budföring - Han var lite vid in till mig..
10 på platsen och han kändes verkligen stabil, låg trotts att en annan hund gick upp!
 
Lydnad:
10 på linförigheten
0 för att vi avstår framförgåendet.. Vi är inte alls klara för att köra det!
7,5 på läggandet lite seg ner
8,5 nosar.. när han springer mot mig *hm*
8 apportering - lite tugg
7 på hoppet - han kan inte sitt på andra sidan, så jag fick säga det några gånger
 
Finns att göra men så nöjd med mycket och tänk om vi hade haft betyg på spåret då hade det räckt till uppflytt - Härligt och veta :)) Ska se om vi inte kan få till en tävling innan vintern...?
 
Sara och Toka som tog hem segern i Brukset, som vanligt mkt trevlita att se dom i lydnaden.. Dom tog segern knappt före Anna och Ester - Grattis till er båda!
 
Plingilingan, hon kämpar verkligen på... Rolig att köra, med härlig attityd och mkt fart - Vi fick ihop 185,5 p och det är vi jätte nöjda med! Tack Martha för att du tagit så väl hand om henne och våran lydnad *kram*
 
Det var en härlig dag med trevligt folk och bra väder, vi stack iväg och körde ett pass sök efter tävlingen och jag har nu börjat med att köra lite anslutningsövningar i själva markeringen med Sladden, fungerar mkt bra!!
 
Fest på kvällen och lite fira :)
 
Började dagen med att följa med till Skärvet (?) tror att det heter så... Det är en inhängnad med massa militärförråd, där det är toppen att träna lite inomhus sök. Frida och jag körde sök i en lite större byggnad både tänt och släck, bra träning att få söka i sådan miljö. Jisses vad hundarna tar för sig och växer av lite rajraj sök! Jag körde både Sladden och Azzlan (våran inneboende schäfer) ett pass var, sen passade jag på att köra ett uppletande med Sladden - Nyttigt!!
 
I väg till spåret och Sladden och jag ut i 5 km spåret.... Kändes bra idag, det är mkt backar men det klarade vi finfint :) Tyvärr så är inte dra hans starkaste sida utan lydig och springer brevid... 
 
Spår med hundarna... Dagny fick träna på plocka pinnar, men hon missa en :( Plinga fick träna på upptag och det gick bra och spårade bra hon med, lite längre spår med 5 apporter och hon missade också en... Sladden spårade fint ca 400-500 meter med 5 apporter - Han fick med sig alla med behöver fortfarande högre intensitet i spåret, så spåra mer... 
 
Lite lydnad med Azzar, vi ska köra lite hopp, snabba ligg och koncentrationsövningar dessa 2 veckor när han är på sova över... 
 
Städa lite hemma och sen ett pass skydd på kvällen... 
 
Plinga hon ladde på för kung och fosterland ikväll i korgen, kul och se henne så engagerad!! Körde henne uppbunden i korg på Patrik och ärmen på Nicklas - Fungerar bra där med och med mycket träning kan det nog bli bra ;)
 
En riktig hunddag har det varit... Alltså en rikgit bra dag!
 
NattiNatti
Anna 
 
 

Vardagslyx...

Det är lite tuffare att ta sig ut den här årstiden när det går mot mörkare tider och det blir både kallare och blötare ute...
 
Då är det tur att man har ett sånt fantastiskt jobb med så härliga människor som är våra kunder och att dessutom ha förmånnen att kunna ha med med sig hundarna när man åker runt och gör kundbesök är absolut ingen nackel. Det gör att man kan ta vara på den ljusa stunden på dagen även att man jobbar. Dels kan jag lägga ut ett spår innan kundbesöket och sen ta det på tillbaka vägen, att sen komma ut och röra på sig ordentligt mitt på dagen och sen en stund på eftermiddagen är helt klart tack vare hundarna för då tar man sig tid, annars bara kör man på! Att sitta så många timmar i bilen som jag gör är inte alls bra om man inte rör på sig ordentligt!
 
Efter ett besök igår hos en ny kund till oss http://www.hundisverige.se - Så visade Natasja ut mig till Ravlunda Skjutfält och där tog jag en långpromis med hundarna, vilken energi en promenad kan ge!
 
 
 
 
Finns så många vackra platser i Sverigen!
 
Har varit ute och sprungit med hundarna sen sist och det börjar kännas att jag blir lättare i kroppen och att det känns lite lättare med flåset och att jag kan ökar tempot. Nu känner jag mig så taggad inför barmarkstävlingen i Nybro nästa helg!
 
Spårar på med min Dagny och det går verkligen framåt med upptagen - Nu tar hon rätt håll och har gjort det dom 5 senaste gångerna, så nu är det nog en vana*hoppashoppashoppas* Pinnarna är det lite "siochsådär" med. Hon spårar kanon, så focus lägger vi på att höja motivationen för skogspinnarna, det går sakta framåt!
 
Vi är 3:e reserv till Ronnebys spårtävling den 4 nov....
 
Jag har även spårat med Sladen men med honom får jag nog backa lite i träningen och köra lite näringspår ett tag så vi får rätta trycket i lina igen... Det har blivit mest sök, lydnad och skydd med honom och jag har lite glömt av eller undvikit (det är inte mina favoriter att att köra) spår och uppletande! Men oj, vad bra han är i skyddet - Inte nog med att han biter som en krokodil, han är stark och angreppen är bra. Dessutom växlar och släpper han jätte bra på både Patrik och nu även igår när jag körde på Nicklas... Munkorgen gick också jätte bra - Vilken lycka att träna när det går bra!! Men fast han är lydig och följsam så är det skillnad att ha en STOR hanhund som Sladden, det är faktiskt lite läskigt ibland när han kommer dundrande i fullfart mot mig med en grej eller när jag kampar med honom och han har sin STORA mun med massa tänder så nära mig... Det ska tramsas och busa med kampgrejor, inte så att jag inte har lydnad på honom men det är lite läskigt och ibland önskar jag att han kunde vara lite lite mindre min stora malle... Jag uppskattar Plinga och Dagny på ett annat sätt nu ;)
 
Det ska bli  så spännande och se vad det blir av honom och hur långt det räcker till, som sagt är han mkt förig och en trevlig hund att ha att göra med men han är bara ca 15 månader så jag hoppas verkligen inte det ska bli en tuffing när han blir äldre - Han får gärna ta det lungt med testosteronet och vara "mattespojk" för alltid!!
 
Det är så lyxigt att komma hem och tända upp på appellplanen och bara kunna gå ut och köra....Sjötomt eller upplyst appellplan, då är valet enkelt ;)
 
 
Att ha 2 skyddsfiggar hemma... Att kunna välja vilken duktig figge man ska köra på, det är vardagslyx det... Det är verkligen toppen att ha Nicklas schöbel (och Gunvald) boende här hos oss medans han pluggar till Polis, både trevligt och mkt praktiskt för oss alla :)
 
 
 
 
Både Patrik och Nicklas tränar för att tävla på Kristianstad Bk's skyddstävling nästa helg, Patrik och Ivan i lägre och Nicklas och Gunvald i elit - Hejaheja!! 
 
Idag är det fredag och det ska bli så skönt med en "hemmahelg" inget jobb inbokat utan det blir hemma! Har en förkärlek till att städa och fixa, så det blir nog en heldel sånt... Plinga kommer hem igen och Per kommer och lämnar sin Schäfer här hos oss, vi har bytt hundpassning mot hans nya Volvo XC 70 i 2 veckor - Ska bli skönt och åka nyny bil :))
 
Nu en springtur innan jobbet... 
 
Ha en trevlig helg!
Anna 
 
 

Sladden, Sladdas, Sladian, Sladde, Sladdi, Sladde...

 
Så roligt det är när det går bra...
 
Som igår tex Sverige-Tyskland 4-4 och Sladden kör sitt första munnkorgspass. Det känns så stort :)
 
Igår var det skyddsträning på Växjö Bk och Sladden och jag körde 2 pass uppbundet med munnkorg på... Han tyckte nog att det här med munnkorg var lite konstigt för han satt blixtastilla och tittade på Patrik men med huvudet långt bakåtlutad lite som att komma ifrån korgen, vilken sötnöt! 
 
Men han jobba på bra framåt i angreppen och så härligt att han tar till det han har lärt sig i "tjejskyddet" - Efter angrepp i med backen och ut och sätta sig! 
 
Min fina stjärna... 
 
 
 
Ha en bra dag!
Anna 
 
 

Härlig helg..

Trots att det har regnat hela helgen, har jag varit ute hela helgen!!

Jag, Dagny och Sladden har varit i Smålandsstenar och jag har haft kurs på Smålandsstenars Bk. En mycket trevlig klubb med många duktiga ekipage.

Jag brukar alltid ta med husvagnen och sova i den när jag är där men denna helgen så har vi myst hemma hos Ia, så härligt vi har haft. Hundträning, god mat, vin och en brasa - allt enkelt MEN så mysigt!!

Lyxigt när man har kursat en heldag och få komma hem till Ia och ha ett spår som ligger och väntar på oss. I lördags spårade vi på Värnamo Bk i deras "rastmark", spåret var ca 1 1/2 - 2 timmar och det spöregnade... Alldeles för svårt. Hon hade svårt att fästa på spåret i upptaget men tog ändå sig ut åt rätt håll efter vi vänt tillbaks i rutan (hon gick över spåret) - BRA DAGNY!!

Fick med oss 2 första pinnarna och sen jobbade vi och jisses vad hon fick jobba, kul och se att hon kämpar så min fina hund. Men efter ett tag så gav jag upp - vi hittade inte fler pinnar och efter beskrivning var vi nog rätt i spåret men det kände när vi gick där som vi bara snurrade så vi tar det som en erfarenhet rikare, träna mer när det regnar men kanske inte i så "smittad"mark, det var svårt bara med regnet i kombination med liggtiden!!

Lördagskväll och tre tjejor i ösregn, tränar lydnad på Värnamo Bk - Det är kamplust det :)

Jag körde igenom Sladden i lydnadsklass 1. Vi körde på nytt ställe, utan belöning och med Ia och Charlott som domare och vi klarade uppflyttning *JIPPPIIIIIIIIIIIIII* Duktiga fina Sladden skötte sig jätte fint, nu känns det helt klart för att tävla!!

Dagny fick köra 4 första momenten och det gör hon bra, hon är som vanligt väldigt, väldigt laddad men hon sköter sig helt OK och om 3 veckor när vi ska tävla kommer hon vara i bra form!

Gick finfint för Ia med och Charlott hade redan kört så vi åkte handlade gott och raka vägen hem till Ia och in i värmen och ligga framför brasan i soffan - Härligt!!

Söndag med ännu mer regn kändes det som...

 

 
Jag var så kall och frusen efter att vi kursat färdigt men jag hade bestämt mig för att springa - Så vi ut i spåret (finns ett så fint motionspår presic vid klubben) och sprang 5 km... Sen var det varmt kan jag lova - Åh vad jag kände mig duktig efter den rundan... Jag kände mig lite trött och iskall innan vi kom ut men efteråt, känslan är så härlig även om jag fortfarande får blodsmak i munnen och bli purpurröd i ansiktet. 
 
Nytt spår hemma hos Ia - Denna gången 1,5 timmes liggtid på fält med 6 pinnar och massa vinklar! Duktigaduktiga Dagny tar det fint i mini upptaget och sen spårar hon fint och tar alla pinnar - Så roligt att gå efter henne när det flyter på så bra :)
 
Måndag betyder ny vecka med nya möjligheter... 
 
Anna 
 
 

 

Anmält till tävling..

Så då är det gjort... Nu ska vi (förhoppningsvis om vi kommer med) kolla av läget hur vi ligger till med träningen i spåret, jag har har anmält mig och Dagny (som hittills 38 andra har gjort) till Ronneby Bk spårtävling den 4 november!!
 
Det går bra i spåret men vi kan fortfarande tappa någon pinne om det blir lite svårt, men hon är noga med spåret och viljan är stor. Upptaget känns bra för hon jobbar sig rakt ut och klipper spåret direkt och nu har det faktisk varit åt rätt håll det senaste! 
 
Jag har lovat mig själv att inte hålla uppe med tävlandet med Dagny för jag blir så otroligt nervös av att inte köra henne... Hon kan hitta på lite vad som helst i lydnaden så bästa att inte hålla upp utan hålla igång!! 
 
Planen vara att köra Sladden i Lydnadsklass 1 och appellen nu i höst men det känns som att det händer en heldel i huvudet på den pojken just nu...
 
Plinga är för tillfället hos min kamrat Martha i Karlshamn, men hon kommer hem igen runt den 19-20 okt då Martha hämtar sig en egen lite mallepojk - En liten Torsten!
 
Fördelen med att hon har varit av och till hos Martha ett tag tillbaks är att hon springer såååå fint i rapporten till både Martha och mig. Full dragning åt båda hållen - Perfekt!!!
 
Planen ser ut att köra:
 
*Plinga i lyd 3 till våren, lkl rapport i april, och skyddet startar vi förhoppningsvis sen vår?
*Sladden lyd 1 i dec, 2 i feb och appellspår och lägre till våren. skyddet till hösten?
*Dagny får spåra i Ronneby sen utvärderar vi... 
 
Gott och ha en plan, det behövs när man har 3 som ska jobba aktivt!
 
En flygande Inga-Plinga!
 

1 gång är ingen gång MEN 2 gånger...

... då börjar det bli en vana!!
 
Jag har varit ute och spårat med Dagny och som att det inte vore nog med framspår och alla pinnar sist så gör hon det IGEN *jipppppiiii* vilken lycka!! 
 

Gick ut 2 spår, ett till Dagny - Hon fick upptag och 4 pinnar och en massa spetsvinklar. Sladden ett kortare spår med direkt påsläpp och 4 skogspinnar! 
 
Medans spåret "låg" till sig stack Dagny och jag ut och sprang en runda, vi måste ju komma i form tills vi ska vara med på Nybros barmarksträvling den 27-28 oktober...Jag vill ju inte komma sist!! 
 
Dagny var FANTASTISK i spåret och Sladden spårade bra men hade tyvärr inget intresse av pinnarna, men så är det- ibland är det lite annat som rör sig i huvudet!! 
 
Känns som att det har varit en bra dag men trevliga kundbesök nere i Blekinge och trevligt avslut med spår, springning och kurs på Vbk på kvällen! 
 
Har dessutom pratat med Petter Polis och han har lovat att vi ska få låna en munnkorg tills våran är färdig, så nu kommer det bli "dunkadunka" med Sladden i korgen, skojigt!
 
Nöjd och glad :)
Anna 

Spårat med Dagny...

Åkte som sagt hem från Sthlm igår... 
 
Ringde min fina kamrat Ia och frågade om hon inte kunde går ut ett spår till min "tant" Dagny... Passerar ju Värnamo när jag kör till Växjö! 
 
Hon ut och la ett spår, 2,5 tim senare kommer vi och släpper på... 
 
Jag har inte spårat så mkt med Dagny utan mest kört spåret för skyddet och då är det 600 meter med direkt påsläpp och 4 pinnar och Dagny har alltid varit duktig på det och vi har inte lagt ner jätte mkt tid på spåret... Men  vi har ett brukschampionat som vi fått ihop med ett antal tävlingar! 
 
Men nu är det annorlunda, Dagny börjar bli äldre (9 år) och jag tänker att vi tar det lite lugnt på äldre dag och håller oss i spårhundsgruppen. Nu är målet att kunna ta sig till SM i spår om Dagny - Förutsatt att hon fortsätter vara så pigg och fräsch som hon är!
 
 
Rapport är inte ett problem för oss MEN det ska hinnas med och man måste träna regelbundet och det är där det tyvärr brister... Kan inte gärna begära att Sara ska ha med sig 3 hundar ut när vi tränar och det är så mkt roligare att ha varsin hund med sig när man tränar! Så Plinga och Toka får bli våra nya stjärnor i rapporten :)
 
Har tyvärr haft 100 % bakspår med Dagny i upptaget och när vi satte igång spårträningen så ville hon inte ta skogspinnarna... Dålig utgångsläge! MEN med hjälp av kloka och duktiga hundmänniskor har vi fått massa bra tips och vill ni träna för någon väldigt duktig spårhundmänniska så kan jag varmt rekommendera Micke Ryberg och Kenneth Lindfalk! 
 
Vi har backat i träningen och lagt spår med massa pinnar i större modell ca 2-4 cm i diamter och bakom oss har Sara eller Ia gått med bitkudde... Hitta pinne = bet, går över pinne, ingenting händer och vi bara fortsätter = ingen styrning!! För upptagen, synretning - sen även om det inte är Mickes melodi så är jag väldigt mkt för näring i spåret och det passar oss och har gett bra resultat!! 
 
Spåret i Värnamo var det första spåret där allting bara fungerade - Framspår och alla pinnar *JIPPIIIIIIIIIII* vilken lycka det är när träning ger resultat och går bra :) Duktiga duktiga hund. Det vara verkligen vårat bästa bästa spår någonsin. Så nu vill jag inte spåra mer... Känns verkligen inte som att vi ska kunna matcha detta och jag som har som mål att spåra minst en gång om dagen med Dagny :/
 
Skyddsträning på kvällen på Växjö Bk, lite trött och sliten efter många mil i bilen - Men jag kunde inte låta bli.. Körde Sladden i ärm på Patrik, det är 2 gången jag kör honom i ärm och angrepp är inte ett problem så vi har kört en massa Tjejskydd med Sladdas. Bara bitkudde och massa beteende och ordning och reda! Anna och Sara har verkligen varit TOPPEN bra figgar och det är en härlig lite grupp i gruppen på VBK.
 
Men det blir liiiiite annorlunda att köra med ärm, man kan lugnt säga att Sladden blir lite mer känslomässig engagera med "rikgit" ärm... Inte lika lätt att släpp så vi tränade en massa bevakningar och tack vara "tjejträningen" så gör han det andra såååå BRA!
 
Ett pass sen orkade inte jag mer... Men med 2 figgar hemma på samma adress i veckorna (duktiga Niklas och Gunvald, bor hos oss under Niklas utbildning) så det blir det lätt att gå ut på plan och ta sig ett bett!
 
 Sladden av Centaurus 
 
 


 
 
 

Stockholm - Växjö

Efter att ha varit iväg sedan i fredags (varit på Strängnäs Bk i helgen och haft helgkurs) så är det dax att vända hemåt igen - Ska bli skönt att komma hem MEN det är alltid lika vemodigt att lämna Stockholm även om jag vet att jag snart är tillbaks igen!

Jag älskar verkligen Stockholm - Vilket utbud av aktiviteter och vilken vacker stad, helt fantastisk!

Även hundarna kommer bli glada - Att få gå långa promenader lösa utan att möta vare sig hundar eller människor... I Sthlm är det lyxigt med alla gatulampor som lyser upp så fint men ojojoj så mkt människor och hundar!!

Som jag har det nu är det verkligen som taget det bästa av 2 världar, bo i fina Växjö med lyxen med den härliga skogen och naturen (inga köer och 2 skyddsfiguranter på samma adress) och ha huvudkontoret i Stockholm - Vilket gör att det är regelbunda besök upp hit och då ha möjlighet att träffa familjen, speciellt nu när lilla Sagar har kommit till världen (Lillebror och Hannas fina dotter)
 
Tokigt bra!

Syrran och jag pratade om resa i februari tillsammans till ngt varmare - Ser med spänning fram emot vad det kan resultera i för härlig semester!

Toka och Plinga

Tack skorpan...