Massa glädje i hundträningen just nu!

Det är så härligt och känna att man ligger rätt i träningen. Jag är inne i ett bra flyt med båda mina hundar just nu - DET KÄNNS SÅ HIMLA BRA! Träningen startar i stort sett varje dag kl 06,30 hemma på planen med inkallning med ställande och läggande och framåtsändande för båda hundarna, det är super att ha en egen appellplan hemma *jippi*
 
 
 
 
Plinga och jag har tränat massa uppletande och plats med skott inför vår start i HKL rapport .
 
Tänkt att vi klarade det... Att min Inga-Plinga är uppflyttade till ELITKLASS, helt fantastiskt. Hade någon frågat för ett 1 år sedan hade jag nog inte trott att det var möjlig, men det var det och med fina tider och en bra lydnad i värmen så blev det uppflytt med god marginal och en Plinga som låg tryggt och fint på platsen!
 
 
 
 
 
 
 - Tack snälla Sara och Martha för all hjälp, nu sattsar vi för fullt på att kunna köra debut i Elitklass 31 maj i Karlskrona. 
 
Vi har lite moment att fixa med samt att fortsätta jobba vidare på plats med skott och lägga till en sträcka till på rapporten - Hejaheja min fina Plånka!
 
Kul att även Toka och Sara är på gång med rapporten igen!!
 
Sladden är anmäld till HKL SKYDD i Kalmar 1 juni - Det känns verkligen jätte spännande! Kände att jag var tvungen att anmäla till en tävling för att få lite motivation till att köra. För Sladdens del är det Inkallning med ställande och framåtsändande i lydnaden samt i skyddet har vi behövt driva honom lite för att få lite mer framåt tänk i angreppen - Jag har varit grym på att träna backa och kontroll...  Med Patrik, Simon, Matti och Linkans hjälp har vi drivit honom och i fredags på valborgsmässoafton i Karlsborg körde jag igenom HKL momenten i skyddet (ganska tävlingsmässigt)
 
Kändes bra - Finns såklart att jobba på men jag känner mig trygg med skyddet inför tävlingen 1 juni :) Känns som det blir bra Dunkadunka :))
 
Transport med överfall.
 
                  
 Fasttagande.
 
 
 
Dubbelretning.
 
 
 
 
Transport med överfall i ärm.
 
 
Modprov.
 
 
 
Som tur var är så befinner vi oss i Karlsborg och tränar hund med härliga människor så det blir massa mer träning hela helgen!
 
Ha en härlig helg! 
 
Anna, Plinga och Sladdas