Plötsligt händer det...

Haft en dålig dag, tur att dom inte är så många...
 
Tur man har så fantastiska vänner runt sig som stöttar och hjälper en, så att jag inte gräva ner mig total utan hjälper en framåt :)
 
Bästa Sara och jag i Köpenhamn!
 
Vilken dag det blev idag trots allt - Sara följde mig till tandis där det var dax att laga ett hål i en tand. Jag är absolut ingen tuffing utan livrädd... Tack fina Sara för att du förljde med och höll handen <3
 
Hundträning med Sara är bland det bästa som finns, vi körde uppletande med Sladden, Plinga och Toka, alla sköte sig strålande. Lill Freddie (Sladden valp) han fick köttbulle-spåra och även han var mycket duktig.
 
Lydnad med dom stora, först ut var Sladden. Med honom kör jag mycket framåtsändande och där försöker jag att få ihop dom olika delarna. Lite inkallning med ställand och lite skall!!
 
Plinga har fått köra inkalling med ställande, framåtsändande samt vittring och fjärren... Snart är det tävling, den 10-11 januari så ska vi försöka tävla 3 an på Växjö Bks lydnadstävling som arrangeras i Moheda bollhall!!
 
Efter att ha haft en Elitgrupps kurskväll är det hur lyxigt som helst att kunna avsluta kvällen med ett skyddspass med Sladden - Vi tränar för HKL så det blir mkt att få ut honom på avstånd i fasttagandet och att kunna vända för dubblen samt lite annat smått och gott!
 
 
Nu väntar en vecka i Sthlm...