Underbart med VÅR!

Härligt när kroppen spritter av vårkänslor - Idag är en sådan dag och det är ju inte ens bra väder i dag... Lite konstig är man allt!
 
Här i Skogsnäs har det hänt en del sen sist - Både roliga saker och mindre roliga saker... 
 
 
 
Finaste Ullhedens Ättrig "Qutte" har fått flytta och det var inte alls något roligt beslut med tanke på hur mycket jag tyckter om den lilla kille, jag hade gärna sett att det blivit annorlunda men men..Jag klarar inte av att ha tre hundar som alla är under 3 år och behöver mkt träning! Ett moget beslut i kombination med en fanatstisk möljighet (ett bra hem för Qutte med en duktig förare) som dök upp så bor nu denna lilla fantastiska hund i Sölvesborg och det ekipage kommer vi få se en heldel på skyddsplanen framöver! 

Pappa Sladden har tävlat igen och kan nu titulera sig HKL sök hund - Duktiga Sladden!! Han är dessutom anmäld till HKL Skydd den 1 juni i Kalmar och det ska bli spännande för i skrivande stund så saknas några moment ;)
 
Sladdis ska även bli pappa igen är det bestämt - Kolla in på Kennel Ullhedens hemsida och boka en valp vettja ;)
 
Lilla Plingis är anmäld till HKL Rapport och vi kämpar på som bara den, vi kör plats och uppletande i stort sett varje dag och jag är imponerad av hur mkt hon har tagit sig i uppletande - WOW, träning ger resultat :)) Vi tränar även på med platsen (hon gick upp på platsen när vi tävlade HKL rapport  i Botkyrka i höstas) Hon är inte skotträdd men i kombination med andra hundar, skott, ny plats och att jag går och gömmer mig så blir det för mkt!! Träna, träna, träna, träna...
 
I rapporten är hon grym - så roligt att köra henne!!

Nu blir det fokus på Platsliggning, inkallning med ställande, framåtsändande och i skogen uppletande och spår - För båda hundarna!! 

På jobbet rullar det på som vi säger - Det är så roligt och jobba med så fina produkter och nu har vi fått in kattmat! Hör av dig om du har några frågor om färskfoder eller färska ben :) Plinga och Sladden håller på att provar 100 % rent kycklingfett för och se om vi kan få upp energi inför tävling ytterligare -Mina racehundar ;) Det är bara matte som ska komma iform också...
 
Appropå Katt så har våra katter varit och hälsat på hos Aktiva Tassar i Hässleholm - För deras vårliga kippning :) Frida och Kristin - Ni är verkligen helt fantastiska på att fixa med katterna, tusen tack!! 

 
 
 
 
Hemma är det så vackert just nu så man håller på att spricka och lusten för att göra en massa är på TOPP!! Bara för en liten stund sedan så beställde jag en fin rottingsoffa till uterummet - så spännande!! Nu ska det bara köpas en TV, en matta och försöka hitta ett fint gammalt träskåp och kanske ett avlastningsbord - Sen är det klart!!

Tack Susanne Linderos för hjälpen och inspirationen till att möblera "rätt" du är så duktig :)

 
 
 
I badrummet på ovanvåningen går det väldigt sakta framåt, nu är det vår och då är det fokus på hundträning och det som sker utomhus. Men så här ser det ut just nu :)

 
 
 
Ute i trädgården så håller jag och min barndomskamrat Karolina på att fixar i Trädgården... Hon är så himla duktig och är utbildad "trädgårdstjej" hon fixar det som ska fixas med anläggning och allt sånt - Behöver du hjälp så tvecka inte att höra av dig så får du kontakt uppgifter!

Vi har flyttat på klätterhortensior som jag har planterat fel - numera bor dom vid hundträningsboden, där vi även lagt sten så det inte ska skvätta upp och bli skititgt på väggen!



I stället har vi planterat klätterrosor..

 
Det är så roligt och se allt som är påväg upp efter vinter...så här kommer lite bilder från trädgården :) 
 
 
 
 
 
 
 
Ha en underbart HÄRLIG påsk. Kram kram